Ons kantoor

Team :

Ons team bestaat vandaag uit 4 gemotiveerde medewerkers. Wij hebben allen de driejarige opleiding van vastgoedmakelaar gevolgd, zodanig dat wij onze klanten op juridisch, financieel en fiscaal vlak goed en correct kunnen informeren.
Daarenboven specialiseren wij ons†enkel in verkoop en jaarverhuur van uw onroerend goed. Zo kunnen wij ons 100 % inzetten†voor een snelle verkoop/verhuur.†

Verder volgen wij ieder jaar bijscholingscursussen en opleidingen om constant op de hoogte te†blijven van de veranderende†wetgevingen.
Wij zijn dan ook erkend vastgoedmakelaar bij de beroepsorganisatie BIV en 4-talig.

Ervaring :

Het groeiende succes die IMMAX sedert 2002 mocht opbouwen bewijst en ondersteunt de doeltreffendheid van haar gezonde filosofie. Na zijn studies Bedrijfsmanagement - Marketing zet Joeri Verstraeten de 3de generatie immobiliŽn voort. Door de jarenlange werkervaring hebben wij dan ook een zeer grote marktkennis. Dit is†zeer belangrijk†voor het bepalen van de juiste verkoopprijs en verkoopsstrategie.

Ligging :

Ons kantoor met een†zeer ruime etalage†is gelegen op het drukke kruispunt (Koningslaan/Nellenslaan) vlakbij het gekende Rubensplein. Centraal vlakbij de Zeedijk en de Lippenslaan van Knokke.